Metaalconstructie en -bouw voor industrie

In de metaalconstructie levert Morti sterke staaltjes architectuur. In ons atelier in Oost-Vlaanderen verwerken onze vakmannen jaarlijks 10 000 ton staal tot trappen, bordessen, hekken en maatwerk. Doordat Morti alle productieafdelingen en knowhow van staal- en metaalbouw in eigen huis heeft, gebeurt de realisatie van uw bouwproject nagenoeg volledig in eigen beheer. Maar ook voor de toelevering van metaalconstructies kunt u een beroep doen op onze expertise. Reken op een strakke timing en een superieure afwerking. Want ‘Building dreams’ is geen loze slogan. 

Eersteklas vakmanschap

In metaalconstructie heeft Morti een halve eeuw lang expertise opgebouwd. We volgen de ontwikkelingen in de staalbouw op de voet en beschikken steeds over de modernste ontwerpapparatuur en een up-to-date machinepark. Zo garanderen we u metaalconstructies van de hoogste kwaliteit.


Uw partner voor metaal

Bij uw bouwprojecten streeft Morti steeds naar een optimale samenwerking met uw architect en bouwheer. Kwaliteit en flexibiliteit staat steeds voorop. Bent u als collega-aannemer of ondernemer pur sang op zoek naar een betrouwbare partner voor metaalconstructie in Oost-Vlaanderen en daarbuiten? Contacteer ons dan