Agro- en stallenbouw

Stallen en loodsen bouwen eist een specifieke knowhow. Die vindt u bij Morti. Onze kennis van agrobouw en stallenbouw strekt zich uit van de meest optimale stalarchitectuur tot klimatisatie en milieuwetgeving. Wij helpen u om de ruimte optimaal te benutten en tegelijk de best mogelijke omstandigheden te creëren voor uw dieren of landbouwproducten. Vanaf de voorbereidende studie tot de eindafwerking kunt u rekenen op onze expertise. 

Een halve eeuw ervaring in stallenbouw

Ons algemeen bouwbedrijf begon in 1965 met agrobouw. Tot op heden blijft loodsen- en stallenbouw een belangrijke specialisatie. Wij realiseren de bouw van uw:
  • Stallen voor varkens, rundvee en pluimvee met bijhorende boven- of ondergrondse mestopslagplaats
  • Hippische centra
  • Bergplaatsen voor diverse doeleinden
  • Optimaal geïsoleerde bewaarplaatsen voor fruit, groenten en aardappelen
  • Landbouwloodsen voor opslag van graan en/of meststoffen
De metaalconstructies en prefab betonelementen voor stallenbouw worden in eigen huis vervaardigd. Net zoals het buitenschrijnwerk in aluminium of hout. Een ervaren team zorgt voor een vlotte en vakkundige installatie.
 

Landbouwloodsen volgens de strengste kwaliteitsnormen

Morti volgt de veranderingen in de agrobouw op de voet. Zo bent u er zeker van dat uw landbouwloodsen en veestallen steeds voldoen aan de meest recente milieuwetgeving en aan de strengste kwaliteitsnormen.
 
Contacteer ons vrijblijvend voor advies over loodsen- of stallenbouw.