Industriebouw

Morti is uw totaalaannemer voor utiliteits- en industriebouw. Vanaf het ontwerp tot de volledige afwerking is uw project in deskundige handen. Werken met een totaalaannemer brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over milieu- en veiligheidsnormen, budgetbeheersing en duurzaamheid. Bovendien rekent u op één partner voor zowel de productie als de montage van uw industriebouwproject. Zo is een vaste opleverdatum verzekerd.

Totaalprojecten in de utiliteits- en industriebouw

Bij ons kan u terecht voor de bouw van:

  • kantoren en bedrijfsgebouwen
  • logistieke gebouwen
  • showrooms
  • werkplaatsen
  • diensten- en handelscentra

Morti streeft naar een optimale samenwerking met bouwheer en architect, gefundeerd op vertrouwen en respect om zo uw bouwplannen van a tot z in goede banen te leiden. Doordat u voor industriebouw met één vaste partner werkt, verkort de bouwtijd aanzienlijk en is kwaliteit van het hoogste niveau verzekerd.


Vlotte realisatie van uw bouwproject

Bij industriebouw begint onze service in ons teken- en studiebureau, waar de nodige plannen en technische tekeningen uitgewerkt worden. Onderdelen uit prefab beton, metaalconstructies en buitenschrijnwerk worden in eigen huis gefabriceerd en vakkundig geïnstalleerd door onze montageploegen. Dankzij deze gestructureerde aanpak realiseert u uw ambitieuze bouwplannen.

Bespreek uw industriebouwproject met ons. Wij werken een voorstel uit met oog voor uw budget en respect voor kwaliteit.