Algemeen bouwbedrijf in Gent

Een halve eeuw vakmanschap

Morti werd in 1965 als eenmanszaak opgericht door Julien Mortier en groeide al snel uit tot een sterk algemeen bouwbedrijf in de regio Gent. Ondertussen staan 200 enthousiaste medewerkers in voor de productie van prefab beton, metaalconstructies en binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium of hout in onze hoogtechnologische werkplaatsen. Als geregistreerd aannemer zijn we erkend voor meerdere categorieën in klasse 8.

Totaalprojecten in eigen beheer

Al meer dan 50 jaar realiseert Morti totaalprojecten in de industriebouw, woning- en appartementsbouw en de agrosector. Door de uiteenlopende expertise en knowhow van ons algemeen bouwbedrijf verloopt het bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer. Zo dringen wij de doorlooptijd van uw project sterk terug.

Building dreams

Bij ons familiebedrijf rekent u op een persoonlijke benadering. U krijgt één aanspreekpunt, die uw volledige project opvolgt vanaf de studie tot de eindfase. Samen met een team vakspecialisten staat uw projectleider in voor een efficiënt verloop van de werken en een strikte naleving van de afspraken. ‘Building dreams’, dat doet u bij algemeen bouwbedrijf Morti. Kunnen wij u helpen met het bouwen van uw droom? Onze vakmannen komen graag bij u langs, zowel in de regio Gent als erbuiten.